Sandvis cald, la toaster

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 27 Aug 2013 | 7834 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile preferate ale familiei noastre. Le servim cu mare drag la micul dejun sau ca si gustare cand ne uitam la un film si neaparat avem alaturi un pahar cu lapte batut/ iaurt/bere (sotul). Se pregatesc foarte repede si sunt foarte gustoase. De obicei le prepara sotul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast (patrata);
  • putin unt (pentru uns feliile intr-un strat foarte subtire);
  • 2-4 felii bacon sau salam taranesc;
  • 2 felii cascaval Delaco taiate subtire;
  • putina sare;
  • putin piper sau cimbru (mie imi place cu cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald, la toaster:

Ungem o felie de paine cu putin unt in strat foarte subtire, adaugam felia de cascaval adaugam felia de salam sau bacon, adaugam condimentele preferate. Punem deasupra o felie de paine simpla si presam usor.

Incingem toaster-ul, asezam sandvisul si punem capacul. Lasam pana se rumeneste usor si aparatul ne indica ca sandvisul este gata.

Il taiem pe diagonala, lasam putin sa se raceasca si servim alaturi de o cana cu iaurt/lapte batut sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald, la toaster" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur